@Bonheiden

20-06-2021

Flanders Foal Auction sluit af met 20.000 euro gemiddeld
13 September, 2020

Kronenberg (September)

Van de 38 springveulens kregen er gisteravond in Kronenberg maar liefst 37 een nieuwe stal voor een gemiddelde prijs van 20.000 euro en een totaalomzet van 739.000 euro. De markt is nog lang niet veulenmoe!

Flanders Foal Auction houdt ook ‘Grand Finale’ op Travers Horse Facility
25 Augustus, 2020

Kronenberg (September)

Na twee embryoveilingen in de Arabische Emiraten en Noorwegen en twee live veulenveilingen houdt Flanders Foal Auction haar ‘Grand finale’ op zaterdagavond 12 september. Tijdens deze veiling worden 38 springveulens geveild op Nederlandse bodem.

Schockemöhle koopt broertje Catch me if you can voor 68.000 euro
09 Augustus, 2020

Kronenberg (August)

Corona-tijd of niet, klanten over de hele wereld stonden opnieuw op scherp tijdens de tweede live veulenveiling van Flanders Foal Auction. Zaterdagavond 8 augustus werden de veulens voor gemiddeld 22.806 euro verkocht.

Flanders Foal Auction verhuist naar Travers Horse Facility, bij De Peelbergen
30 Juli, 2020

Kronenberg (August)

Opnieuw heeft Flanders Foal Auction kort voor de veiling de locatie moeten wijzigen. Voor de geplande veulenveiling op 8 augustus in het Belgische Beervelde is een prachtig alternatief gevonden. De veiling verhuist naar de Travers Horse Facility.

Veulens Flanders Foal Auction driemaal te bekijken
24 Juli, 2020

Kronenberg (August)

Op zaterdagavond 8 augustus in het Belgische Beervelde staat weer een veulenveiling op de kalender na het recente succes met 25.792 euro gemiddeld per veulen op Sentower Park.

Flanders Foal Auction-mannen sprakeloos na recordveiling
05 Juli, 2020

Opglabbeek (July)

Op zaterdagavond werd op Sentower Park in Opglabbeek een topveiling gedraaid, waarbij 24 van de 25 springveulens verkocht werden. De gemiddelde prijs van 25.792 euro verbrak zelfs het record van de 24.000 euro gemiddeld in Beervelde in 2019.

Flanders Foal Auction naar Sentower Park
18 Juni, 2020

Opglabbeek (July)

De eerste ‘live’ veulenveiling van Flanders Foal Auction op zaterdag 4 juli gaat niet in Beervelde plaatsvinden zoals eerder gecommuniceerd, maar op Sentower Park in Opglabbeek.

Flanders Foal Auction gaat live in Beervelde
12 Juni, 2020

Opglabbeek (July)

In een seizoen vol onzekerheden voor veilingen, waarbij de ene na de andere veiling volledig online gaat, gaat Flanders Foal Auction op zaterdag 4 juli zoals vanouds live. Met frisse, speelse veulens in de ring en publiek langs de lijn.

Flanders Foal Auction veilt door
17 April, 2020

Hoewel het nog onzeker is wanneer evenementen weer gaan plaatsvinden vanwege het Corona virus, heeft Flanders Foal Auction besloten haar veilingen door te laten gaan. “Met of zonder publiek, we gaan veulens veilen."

Flanders Foal Auction in mei op Jumping Schröder Tubbergen
11 Februari, 2020

De internationaal gerenommeerde Flanders Foal Auction komt naar Nederland. Naast diverse succesvolle veulen- en embryoveilingen worden op vrijdag 15 mei tien springveulens geveild op Jumping Schröder Tubbergen.

Vertrouwen in embryo’s opnieuw beloond in Emiraten
01 Februari, 2020

Sharjah (UAE)

De vierde editie in Sharjah leverde een gemiddelde prijs van 18.642 euro op en de duurste van de twintig ongeboren veulens was er één die nog niet eerder op de markt kwam: een Chacco Blue uit de halfzus van Catch me if you can voor 30.000 euro.

Noren grijpen kans op eerste Flanders Embryo Auction in eigen land
19 Januari, 2020

Norway (NOR)

Het initiatief van Flanders Foal Auction om in Noorwegen ongeboren veulens te veilen, is met open armen ontvangen door de Scandinaviërs. In nog geen tweeënhalf uur tijd werden zaterdagavond embryo’s verkocht voor een gemiddelde prijs van 20.579 euro.

Chacco Blue blijft highlight onder Flanders embryo’s
12 Januari, 2020

Het veilingjaar 2020 begon voor Flanders Foal Auction met het veilen van acht ongeboren springveulens tijdens de jaarlijkse Horse Auction Belgium in Opglabbeek. Zes embryo’s werden verkocht voor een gemiddelde prijs van 16.333 euro.

Embryo collectie voor Noorwegen imponerend
23 December, 2019

Norway (NOR)

Bekijk de NIEUWE collectie ongeboren veulens voor onze 1e Flanders Embryo Auction in Noorwegen op 18 januari! 20 pedigrees van topklasse, 20 kansen om in iets heel speciaals te investeren.

Flanders Foal & Embryo Auction: 'Veilen wat niet snel op de markt komt'
14 December, 2019

Veilingen van veulens en embryo’s poppen de laatste jaren op als paddenstoelen uit de grond, maar vele verdwijnen ook weer na verloop van tijd. Flanders Foal Auction blijft echter aan de weg timmeren. Wat is de sleutel tot succes?

Flanders Foal Auction start nieuwe veilingjaar in Noorwegen
08 Oktober, 2019

Flanders Foal Auction blijft internationaal uitbreiden. Naast de jaarlijkse embryoveiling in de Arabische Emiraten en het geslaagde debuut in Dublin in augustus, ligt de focus nu ook op Noorwegen.

Flanders Foal Auction Enquête
03 Oktober, 2019

Flanders Foal & Embryo Auction is een van de toonaangevende veulen- en embryoveilingen ter wereld. De veulens en embryo's worden wereldwijd verkocht en de lijst met referenties groeit per dag.

Grand finale Flanders Foal Auction sluit af met 20.108 euro gemiddeld
20 September, 2019

Kronenberg (September)

Flanders Foal Auction heeft op Sentower Park een schitterende ‘Grand Finale’ mogen vieren met opnieuw een voortreffelijke veiling. Terwijl het stof nog neerdwarrelt, staat er aan het einde van de avond een gemiddelde van 20.108 euro op de teller.

Flanders Foal Auction: Kopers willen meer zekerheid
07 September, 2019

Kronenberg (September)

De trend dat veulens minder opbrengen op veulenveilingen dan voorgaande jaren is Flanders Foal Auction tot nu toe voorbij gegaan. Wat is er aan de hand? Gerald Lenaerts van Flanders Foal Auction doet een voorspelling.

Referentie: O’Bailey van het Brouwershof geplaatst voor WK Lanaken
01 September, 2019

De BWP-goedgekeurde hengst O’Bailey van het Brouwershof (Darco x Contact van de Heffinck x Chatman), geveild op Flanders Foal Auction, won zondagmiddag de Van Mossel Automotive cup bij de 5-jarige springpaarden in Schijndel.

1.000 euro cheque voor drie topruiters
01 September, 2019

Drie topruiters hebben giseren een 1.000 euro cheque gewonnen die ze kunnen besteden tijdens de Flanders Foal Auction op Sentower Park op donderdag 19 september.

Ierland omarmt Flanders Embryo Auction, duurste 40.000 euro
10 Augustus, 2019

Dublin (IRL)

De eerste embryoveiling van Flanders Foal Auction in Dublin heeft een nieuw record gebroken met een gemiddelde prijs van 20.000 euro. Van de twintig nog ongeboren springveulens werden er vrijdagavond 9 augustus negentien verkocht.

Goed om te weten als je een embryo in Dublin koopt...
09 Augustus, 2019

Dublin (IRL)

Voor de eerste keer wordt er op vrijdagavond 9 augustus een Flanders Embryo Auction georganiseerd in het InterContinental Hotel in Dublin. Wat mag je verwachten? Lees snel verder.

Flanders Foal Auction prijzen schieten door plafond in Beervelde
04 Augustus, 2019

Kronenberg (August)

De allereerste editie op het schitterende CSI3* concours Flanders Horse Event brak alle records die al indrukwekkend waren. De 27 veulens leverden in totaal 650.000 euro op, oftewel een gemiddelde van 24.074 euro. Topprijs was 73.000 euro.

‘Vereerd om in Dublin voor het eerst embryo’s te mogen veilen’
01 Augustus, 2019

Dublin (IRL)

Voor Flanders Foal Auction is het veilen van embryo’s in het buitenland niet nieuw, maar wel de eerste keer in Dublin op vrijdagavond 9 augustus. Na embryoveilingen in de Emiraten en Amerika biedt het team in Ierland een exclusieve collectie aan.

Chacco Blue stralend middelpunt Flanders Foal Auction Beervelde
14 Juli, 2019

Kronenberg (August)

De allereerste Flanders Foal Auction tijdens het Flanders Horse Event in Beervelde pakt spectaculair uit. Op zaterdag 3 augustus worden 30 excellent gefokte springveulens geveild, waarbij de invloed van Chacco Blue meteen in het oog springt.

'Flanders heeft het selectiewerk voor ons gedaan'
11 Juli, 2019

Bonheiden

De laatste twee veulens van de Flanders Foal Auction in Bonheiden kwamen in Britse handen. Nieuwe eigenaar van Vega van de Berghoeve Z (Vigo d'Arsouilles) en Jiho un Prince (Diamant de Semilly) is Hempleman Equestrian. Tijd voor wat vragen.

Flanders Foal Auction in Bonheiden behoudt sterke prijzen
23 Juni, 2019

Bonheiden

Kopers vanuit de hele wereld sloegen gisteravond op Jumping Bonheiden hun slag tijdens de Flanders Foal Auction. Voor maar liefst 42.000 euro werd de zoon van For Pleasure uit Sissi van Schuttershof verkocht.

Fokkers gemotiveerd voor Flanders Foal Auction Bonheiden
05 Juni, 2019

Bonheiden

Talrijke fokkers hebben hun beste springveulens aangeboden aan de organisatie van Flanders Foal Auction, waardoor er een zeer sterke veilingcollectie is ontstaan voor de veiling op zaterdagavond 22 juni tijdens Jumping Bonheiden.

Flanders Foal Auction veilt straks ook op Flanders Horse Event
17 Mei, 2019

Flanders Foal Auction, de internationaal gerenommeerde veulenveiling van Luk Van Puymbroeck en Gerald Lenaerts, breidt uit met een nieuwe veiling op het internationaal springconcours Flanders Horse Event in Beervelde

Veulenselectie Flanders Foal Auction van start
04 April, 2019

Bonheiden

Na de succesvolle embryoveiling in de Emiraten blikt het team van Flanders Foal Auction vooruit op de veulenveilingen in Bonheiden (22 juni) en Opglabbeek (19 september). De inschrijving van de veulens is geopend.

Van embryo tot veulen!
24 Maart, 2019

Embryo's kopen. Dat klinkt toch nog wat ongewoon, niet waar? Maar vanaf nu zullen we jullie regelmatig het resultaat laten zien van investeren in ongeboren veulens via Flanders Foal & Embryo Auction.

Prijslijst embryo's in Sharjah 2019
26 Januari, 2019

Sharjah (UAE)

De derde Flanders Embryo Auction in de Emiraten is ronduit geslaagd. Van de 21 ongeboren springveulens werden er negentien verkocht. Bekijk hier de prijslijst.

Emiraten investeren in Flanders Embryo Auction
25 Januari, 2019

Sharjah (UAE)

De derde editie van de Flanders Embryo Auction in de Arabische Emiraten heeft de vorige twee - toch ook succesvolle - veilingen op alle fronten overtroffen. 19 ongeboren veulens uit voortreffelijke merrielijnen werden voor 369.000 euro verkocht.

We starten iets later!
25 Januari, 2019

De Flanders Embryo Auction zal rond 16.00 uur starten aangezien de landenwedstrijd voor Young Riders in Sharjah wat uitliep.

Tips voor de veiling
24 Januari, 2019

Twee adviezen voor degene die de Flanders Embryo Auction op vrijdag 25 januari in Sharjah willen volgen.

Flanders Foal Auction opnieuw naar Emiraten
14 Januari, 2019

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of Flanders Foal Auction heeft de eerste ongeboren springveulens al verkocht. Het vizier is nu gericht op de Flanders Embryo Auction in Sharjah op 25 januari.

Embryo collectie voor Sharjah online
06 Januari, 2019

Nog een paar weken te gaan en dan zijn we voor het derde jaar op rij (!) op de schitterende Sharjah Equestrian & Racing Club (UAE) voor onze Flanders Embryo Auction op vrijdag 25 januari. De collectie staat online!

Start 2019: Zes embryo's in Horse Auction Belgium
02 Januari, 2019

Als opwarmertje voor het veilingjaar 2019 zullen weer enkele exclusief gefokte embryo's geveild worden tijdens de Horse Auction Belgium op Sentower Park in Opglabbeek op zaterdag 12 januari.

Flanders Foal Auction verbreekt nieuw record op Sentower Park
14 September, 2018

Veilingjaar 2018 met vijf veilingen is voor Flanders Foal Auction afgesloten met een nieuw record. Op donderdagavond 13 september werden op Sentower Park 32 springveulens en één embryo verkocht voor een gemiddelde prijs van maar liefst 17.242 euro.

Maak kans op VIP-tafel voor 6 personen
06 September, 2018

Zie jij je al zitten op de VIP met vijf vrienden? Maak nu kans daarop, want wij verloten één tafel voor de veiling op donderdag 13 september op Sentower Park in Opglabbeek.

1.000 euro cheque voor Allen, Schuttert en Zorzi
01 September, 2018

Kronenberg (September)

Harry Allen, Frank Schuttert en Alberto Zorzi zijn uitgenodigd om te komen shoppen tijdens één van de veilingen van Flanders Foal Auction. In de door FFA gesponsorde Longines Ranking Class in Opglabbeek won de topdrie een cheque t.w.v. 1.000 euro.

Flanders Foal Auction pakt uit met embryo uit volle zus Cornet Obolensky
18 Augustus, 2018

Kronenberg (September)

Flanders Foal Auction maakt zich op voor de ‘grand finale’ op donderdagavond 13 september in Opglabbeek. Uniek is het embryo van For Pleasure uit de volle zus van Cornet Obolensky.

Belgen behouden Flanders Foal Auction-veulens voor eigen land
24 Juni, 2018

Bonheiden

Maar liefst veertien van de 26 verkochte springveulens in Bonheiden kregen zaterdagavond een nieuwe Belgische eigenaar. Er werd voor 410.000 euro aan veulens verkocht.

Bolesworth Elite Auction houdt hoge niveau vast
15 Juni, 2018

Kronenberg (August)

Met een gemiddelde prijs van 17.933 pond (20.600 euro) per veulen heeft de Bolesworth Elite Auction het hoge niveau van vorig jaar vast weten te houden.

Vanavond 22.00 uur Bolesworh Elite Auction
14 Juni, 2018

Kronenberg (August)

Het team van Flanders Foal Auction is gisteren aangekomen op het internationaal concours in de tuinen van Bolesworth Castle. De veiling begint vanavond om 22.00 uur (CET) / 21.00 uur (London time).

Bied online mee tijdens Flanders Foal Auction
05 Juni, 2018

Bonheiden

Flanders Foal Auction innoveert verder. Om aan de wens van de buitenlandse markt te voldoen wordt voor de veulenveiling in Bonheiden een online biedsysteem geïntroduceerd.

Flanders Foal Auction maakt zich op voor Bolesworth Elite Auction
30 Mei, 2018

Kronenberg (August)

De lat ligt opnieuw hoog voor de Bolesworth Elite Auction op donderdag 14 juni. "We hebben weer uitzonderlijk goed gefokte veulens", vertelt Luk Van Puymbroeck.

Live Oak International klaar voor Flanders Embryo Auction
26 Februari, 2018

Live Oak International organiseert de eerste Flanders Embryo Auction in de Verenigde Staten op vrijdag 16 maart.

Prijslijst Sharjah 2018
12 Februari, 2018

Sharjah (UAE)

Benieuwd naar de prijzen van de Flanders Embryo Auction in Sharjah op vrijdag 9 februari? Ze staan hier op een rij.

Embryo Valentina van ‘t Heike voor 44.000 euro naar Rusland
09 Februari, 2018

Sharjah (UAE)

De verwachting dat er veel animo zou zijn voor de embryo van Valentina van ‘t Heike heeft zich uitbetaald in 44.000 euro

Jos Lansink: ‘Normaal verkoop ik niks uit Valentina’
08 Februari, 2018

Sharjah (UAE)

Tweestrijd bij Jos Lansink. Aan de ene kant niet willen verkopen, aan de andere kant gezonde spanning voor morgen.

Sultan: ‘Hier kun je zelf toch niet tegen op fokken?’
08 Februari, 2018

Sharjah (UAE)

De Flanders Embryo Auction in de Arabische Emiraten krijgt morgen een vervolg op de Sharjah Equestrian and Racing Club.

Meest gestelde vragen rondom Flanders Embryo Auction
23 Januari, 2018

Sharjah (UAE)

Met het oog op de Flanders Embryo Auction in Sharjah en Ocala hebben we hier antwoorden op de meest gestelde vragen.

Flanders Embryo Auction sluit aan op behoefte Arabische ruiters
22 Januari, 2018

Sharjah (UAE)

Na de unieke start van de Flanders Embryo Auction in Sharjah 2017 vindt het vervolg op 9 februari plaats.

Cobelensky naar derde fase BWP-hengstenkeuring
22 Januari, 2018

Cobolensky (Cornet Obolensky x Calvin Z) is afgelopen weekend aangewezen voor de derde fase van de BWP-hengstenkeuring.

95.000 euro voor embryo's in Horse Auction Belgium
14 Januari, 2018

Het embryo van Heartbreaker uit de 1.60m GP-merrie Pernot (v. Burggraaf) werd zaterdag voor 24.000 euro verkocht.

Zes embryo's te koop op 13 januari
04 Januari, 2018

De Flanders Foal Auction heeft zes embryo's toegevoegd aan de collectie van Horse Auction Belgium (13 januari).

Flanders Foal Auction nu ook naar Ocala
03 Januari, 2018

Nieuw! Op 16 maart veilt de Flanders Foal Auction op Live Oak International in Ocala, USA.

55.000 euro voor draversveulen, 20.000 voor springveulen
02 November, 2017

De 1e EVSB Selected Trotting Sale in Sint-Niklaas in samenwerking met de Flanders Foal Auction leverde hoge prijzen op.

Klaar voor de veiling op QC Stables
31 Oktober, 2017

Van heinde en ver hebben klanten tafels besproken voor de veiling op woensdag 1 november in Sint-Niklaas.

Nieuw: When trotters meet jumpers
16 Oktober, 2017

Het FFA-team veilt tijdens de nieuwe EVSB Selected Trotting Sale op 1 november elf zeer interessante springveulens.

Professioneel koperspubliek zorgt op Flanders voor 16.666 euro doorsneeprijs
22 September, 2017

Kronenberg (September)

“Gerald Lenaerts en ik zijn echt zeer tevreden. We hebben een top veilingjaar gehad”, vertelt Luk Van Puymbroeck.

Prijslijst Opglabbeek 2017
21 September, 2017

Kronenberg (September)

De 36 springveulens tijdens de Flanders Foal Auction in Opglabbeek brachten 600.000 euro op. Check hier de prijzen.

Veilingvolgorde zelfde als op website
20 September, 2017

Kronenberg (September)

De veilingvolgorde van de veulens blijft morgen dezelfde als die van de website. Om 18.00 uur begint de presentatie.

Cumano-veulen en halfbroer EK-paard naar Flanders Foal Auction
11 September, 2017

Kronenberg (September)

“Zonder afbreuk te doen aan onze eerdere veilingen denk ik dat deze collectie heel sterk is”, vertelt Van Puymbroeck.

Flanders Foal Auction klaar voor 'Grand Final' op 21 September
08 September, 2017

Kronenberg (September)

Na succesvolle veilingen in Sharjah (UAE), Bolesworth (GBR) and Bonheiden (BEL) kijken we uit naar Opglabbeek!

Flanders Foal Auction ook in Bonheiden in de lift
25 Juni, 2017

Bonheiden

Met een gemiddelde prijs van 16.285 euro is ook op Jumping Bonheiden het veilingrecord verbroken.

455.000 euro omzet op Flanders Foal Auction Bonheiden
25 Juni, 2017

Bonheiden

De Flanders Foal Auction heeft een gemiddelde prijs van16.250 euro opgeleverd en een totaalomzet van 455.000 euro.

Update 21.50 - Veiling begint binnen enkele ogenblikken
24 Juni, 2017

De presentatie van de veilingveulens zal vanaf 20.15 uur zijn, het tijdstip van de veiling is rond 22.00 uur.

Flanders Foal Auction team dendert door naar Bonheiden
19 Juni, 2017

Bonheiden

Het vizier van het Flanders Foal Auction team alweer gericht op 'Bonheiden' op zaterdagavond 24 juni.

Bolesworth Elite Auction breekt record na record
17 Juni, 2017

Kronenberg (August)

Het Flanders Foal Auction team dat voor het eerst de collectie selecteerde voor de derde editie van de Bolesworth Elite

Livestreaming Bolesworth Elite Auction door Clipmyhorse
16 Juni, 2017

Kronenberg (August)

You can follow the Bolesworth Elite Auction in Great-Britain today at www.clipmyhorse.tv.

Belgische invloed in Bolesworth Elite Auction
23 Mei, 2017

Kronenberg (August)

Luk Van Puymbroeck en Gerald Lenaerts zijn nu ook betrokken bij de Bolesworth Elite Auction op vrijdag 16 juni.

Veilingdata Bonheiden & Opglabbeek
17 Mei, 2017

De Flanders Foal Auction wordt dit jaar weer tweemaal gehouden. Op 24 juni in Bonheiden en 21 september in Opglabbeek.

100.000 euro voor toekomstige broer of zus van Flora de Mariposa
10 Februari, 2017

Sharjah (UAE)

Het initiatief om in de Emiraten embryo’s te gaan veilen, werd beloond met een gemiddelde prijs van 24.950 euro.

Arabische interesse in Flanders Embryo Auction
08 Februari, 2017

Sharjah (UAE)

“Hoewel we geen idee hebben hoe de veiling gaat uitpakken, hebben we er een goed gevoel over", vertelt Gerald Lenaerts

Bied online mee, registreer hier
04 Februari, 2017

Sharjah (UAE)

Registreer je bij Equinia om online mee te kunnen bieden op onze exclusieve embryo's die vrijdag geveild worden.

Unieke Belgische embryo’s in online veiling vanuit UAE
18 Januari, 2017

Sharjah (UAE)

De tweejaarlijkse veulenveiling Flanders Foal Auction komt met een nieuw initiatief: de Flanders Embryo Auction.

Nieuw avontuur: 10-02-2017 embryo veiling!
16 Januari, 2017

Sharjah (UAE)

Gestart in 2011 als Auction Aalst Internationaal met de verkoop van 16 veulens, zijn we op vijf jaar tijd doorgegroeid t...

Prijzenlijst september 2016
16 September, 2016

Kronenberg (September)

Klik hier voor de uitslagen van de veulenveiling.

Flanders Foal Auction sluit af met bijna 16.500 euro gemiddeld
16 September, 2016

Kronenberg (September)

Met 49.000 euro als topprijs en een gemiddelde prijs van 16.453 euro was de Flanders Foal Auction zeer geslaagd.

49.000 euro voor Quelle Dame van Schuttershof
16 September, 2016

Kronenberg (September)

De Flanders Foal Auction heeft een schitterende veilingtopper in Quelle Dame van Schuttershof (v. Cornet Obolensky).

Presentatie veulens om 18.00 uur
14 September, 2016

Kronenberg (September)

De collectie springveulens worden donderdag 15 september om 18.00 uur gepresenteerd aan het (kopers)publiek.

Belgisch beste springgenen te koop op Flanders Foal Auction
14 September, 2016

Kronenberg (September)

Donderdagavond worden 36 springveulens en twee embryo’s met fantastische springgenen geveild op het Sentower Park.

Flanders Foal Auction 25-06-2016
20 Juni, 2016

Bonheiden

Flanders Foal Auction nadert met rasse schreden! Over een paar dagen zijn we weer te gast bij C&M Hippisch Centrum in...

Selectie voor FFA Bonheiden 2016
15 April, 2016

Bonheiden

Voor onze veiling te Bonheiden zijn we nog steeds op zoek naar interessant gefokte veulens. Belangrijk is een goede confo...

Breeding season is over...summer is gone...but Flanders Foal Auction is yet to come!
07 September, 2015

Kronenberg (September)

Donderdagavond 17/09/2015 zijn we voor een nieuwe editie van Flanders Foal Auction te gast in de fantastische accommodati...

Live-stream veiling 2015
20 Juni, 2015

Bonheiden

Voor de livestream van de veiling via Clip My Horse , klik hier

Video- en Fotosessie zit erop
22 Mei, 2015

Bonheiden

Verleden maandag hebben we onze video- en fotosessie gedaan voor de collectie voor 2015.

20 juni veiling te Bonheiden
22 April, 2015

Bonheiden

Op 20 juni 2015 staat in Bonheiden de volgende editie van Flanders Foal Auction op het programma. Heb je een TOP GEFOKT

Lot nummer 16 wordt vervangen
09 September, 2014

Kronenberg (September)

Het oorspronkelijk voorzien embryo van Cornet Obolensky uit volle zus van Air Jordan kan door omstandigheden niet aanwezi...

Veulenkampioen Evergem op Flanders Foal Auction
01 September, 2014

Kronenberg (September)

Orgullo van 't Vijverhof, een fraai gemodelleerde zoon van Bisquet Balou van de Mispelaere uit een merrie van Wandor van...

Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.