Flanders Horse Event en Flanders Foal Auction slaan handen in elkaar

Flanders Foal Auction, de internationaal gerenommeerde veulenveiling van Luk Van Puymbroeck en Gerald Lenaerts, breidt uit. Naast de embryoveiling in de Emiraten en de veulenveilingen in Bonheiden en Opglabbeek is het internationaal springconcours Flanders Horse Event in het Belgische Beervelde toegevoegd aan de Flanders Foal Auction veilingkalender. Het topevenement van woensdag 31 juli tot en met zondag 4 augustus staat al jarenlang met stip in vele agenda’s genoteerd. Uniek is de combinatie van sport, fokkerij en lifestyle met aandacht voor de lokale en internationale ruiter.

Flanders Horse Event staat al 25 jaar op de hippische kaart. Eerst als nationale springwedstrijd, sinds vijftien jaar als CSI3* internationaal springconcours. Inmiddels komen er jaarlijks 20.000 toeschouwers op af. De fokkerij is een vast onderdeel van het programma. Naast wedstrijden voor jonge paarden is er standaard een veulenveiling op zaterdagavond, waarvoor Flanders Foal Auction dit jaar voor het eerst de veulens selecteert en veilt.

De organisatoren Patrick Gansbeke & Danny De Mol zijn blij met de nieuwe samenwerking’.. Een veulenveiling hoort bij ons evenement. We hebben een zeer mooie mix aan cliënteel uit 24 verschillende landen. We zijn zelf een heel klein team, net als Flanders Foal Auction. We kennen elkaar en geven elkaar het vertrouwen. 

Ook Van Puymbroeck en Lenaerts zijn tevreden met de gesloten overeenkomst. “Een prachtige locatie met een heel sterk publiek. We gaan ons uiterste best doen om een 25-tal springveulens te selecteren uit de beste merriestammen uit Europa en met vaders die zich bewezen hebben. Veulens waarvan je verwacht dat ze later kunnen presteren in de sport.”

Fokkers kunnen hun veulens online aanmelden via  www.Flanders-horse-event.com/FlandersFoalAuction of www.flandersfoalauction.be.

 
Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.