Nieuwsarchief:
Prijslijst embryo's in Sharjah 2019
26 Januari, 2019

Sharjah (UAE)

De derde Flanders Embryo Auction in de Emiraten is ronduit geslaagd. Van de 21 ongeboren springveulens werden er negentien verkocht. Bekijk hier de prijslijst.

Emiraten investeren in Flanders Embryo Auction
25 Januari, 2019

Sharjah (UAE)

De derde editie van de Flanders Embryo Auction in de Arabische Emiraten heeft de vorige twee - toch ook succesvolle - veilingen op alle fronten overtroffen. 19 ongeboren veulens uit voortreffelijke merrielijnen werden voor 369.000 euro verkocht.

We starten iets later!
25 Januari, 2019

De Flanders Embryo Auction zal rond 16.00 uur starten aangezien de landenwedstrijd voor Young Riders in Sharjah wat uitliep.

Tips voor de veiling
24 Januari, 2019

Twee adviezen voor degene die de Flanders Embryo Auction op vrijdag 25 januari in Sharjah willen volgen.

Flanders Foal Auction opnieuw naar Emiraten
14 Januari, 2019

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of Flanders Foal Auction heeft de eerste ongeboren springveulens al verkocht. Het vizier is nu gericht op de Flanders Embryo Auction in Sharjah op 25 januari.

Embryo collectie voor Sharjah online
06 Januari, 2019

Nog een paar weken te gaan en dan zijn we voor het derde jaar op rij (!) op de schitterende Sharjah Equestrian & Racing Club (UAE) voor onze Flanders Embryo Auction op vrijdag 25 januari. De collectie staat online!

Start 2019: Zes embryo's in Horse Auction Belgium
02 Januari, 2019

Als opwarmertje voor het veilingjaar 2019 zullen weer enkele exclusief gefokte embryo's geveild worden tijdens de Horse Auction Belgium op Sentower Park in Opglabbeek op zaterdag 12 januari.

Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.