Nieuwsarchief:
Flanders Foal Auction in mei op Jumping Schröder Tubbergen
11 Februari, 2020

De internationaal gerenommeerde Flanders Foal Auction komt naar Nederland. Naast diverse succesvolle veulen- en embryoveilingen worden op vrijdag 15 mei tien springveulens geveild op Jumping Schröder Tubbergen.

Vertrouwen in embryo’s opnieuw beloond in Emiraten
01 Februari, 2020

Sharjah (UAE)

De vierde editie in Sharjah leverde een gemiddelde prijs van 18.642 euro op en de duurste van de twintig ongeboren veulens was er één die nog niet eerder op de markt kwam: een Chacco Blue uit de halfzus van Catch me if you can voor 30.000 euro.

Noren grijpen kans op eerste Flanders Embryo Auction in eigen land
19 Januari, 2020

Norway (NOR)

Het initiatief van Flanders Foal Auction om in Noorwegen ongeboren veulens te veilen, is met open armen ontvangen door de Scandinaviërs. In nog geen tweeënhalf uur tijd werden zaterdagavond embryo’s verkocht voor een gemiddelde prijs van 20.579 euro.

Chacco Blue blijft highlight onder Flanders embryo’s
12 Januari, 2020

Het veilingjaar 2020 begon voor Flanders Foal Auction met het veilen van acht ongeboren springveulens tijdens de jaarlijkse Horse Auction Belgium in Opglabbeek. Zes embryo’s werden verkocht voor een gemiddelde prijs van 16.333 euro.

Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.