Nieuwsarchief:
Flanders Foal Auction verhuist naar Travers Horse Facility, bij De Peelbergen
30 Juli, 2020

Kronenburg (August)

Opnieuw heeft Flanders Foal Auction kort voor de veiling de locatie moeten wijzigen. Voor de geplande veulenveiling op 8 augustus in het Belgische Beervelde is een prachtig alternatief gevonden. De veiling verhuist naar de Travers Horse Facility.

Veulens Flanders Foal Auction driemaal te bekijken
24 Juli, 2020

Kronenburg (August)

Op zaterdagavond 8 augustus in het Belgische Beervelde staat weer een veulenveiling op de kalender na het recente succes met 25.792 euro gemiddeld per veulen op Sentower Park.

Flanders Foal Auction-mannen sprakeloos na recordveiling
05 Juli, 2020

Opglabbeek (July)

Op zaterdagavond werd op Sentower Park in Opglabbeek een topveiling gedraaid, waarbij 24 van de 25 springveulens verkocht werden. De gemiddelde prijs van 25.792 euro verbrak zelfs het record van de 24.000 euro gemiddeld in Beervelde in 2019.

Flanders Foal Auction naar Sentower Park
18 Juni, 2020

Opglabbeek (July)

De eerste ‘live’ veulenveiling van Flanders Foal Auction op zaterdag 4 juli gaat niet in Beervelde plaatsvinden zoals eerder gecommuniceerd, maar op Sentower Park in Opglabbeek.

Flanders Foal Auction gaat live in Beervelde
12 Juni, 2020

Opglabbeek (July)

In een seizoen vol onzekerheden voor veilingen, waarbij de ene na de andere veiling volledig online gaat, gaat Flanders Foal Auction op zaterdag 4 juli zoals vanouds live. Met frisse, speelse veulens in de ring en publiek langs de lijn.

Flanders Foal Auction veilt door
17 April, 2020

Hoewel het nog onzeker is wanneer evenementen weer gaan plaatsvinden vanwege het Corona virus, heeft Flanders Foal Auction besloten haar veilingen door te laten gaan. “Met of zonder publiek, we gaan veulens veilen."

Flanders Foal Auction in mei op Jumping Schröder Tubbergen
11 Februari, 2020

De internationaal gerenommeerde Flanders Foal Auction komt naar Nederland. Naast diverse succesvolle veulen- en embryoveilingen worden op vrijdag 15 mei tien springveulens geveild op Jumping Schröder Tubbergen.

Vertrouwen in embryo’s opnieuw beloond in Emiraten
01 Februari, 2020

Sharjah (UAE)

De vierde editie in Sharjah leverde een gemiddelde prijs van 18.642 euro op en de duurste van de twintig ongeboren veulens was er één die nog niet eerder op de markt kwam: een Chacco Blue uit de halfzus van Catch me if you can voor 30.000 euro.

Noren grijpen kans op eerste Flanders Embryo Auction in eigen land
19 Januari, 2020

Norway (NOR)

Het initiatief van Flanders Foal Auction om in Noorwegen ongeboren veulens te veilen, is met open armen ontvangen door de Scandinaviërs. In nog geen tweeënhalf uur tijd werden zaterdagavond embryo’s verkocht voor een gemiddelde prijs van 20.579 euro.

Chacco Blue blijft highlight onder Flanders embryo’s
12 Januari, 2020

Het veilingjaar 2020 begon voor Flanders Foal Auction met het veilen van acht ongeboren springveulens tijdens de jaarlijkse Horse Auction Belgium in Opglabbeek. Zes embryo’s werden verkocht voor een gemiddelde prijs van 16.333 euro.

Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.