05 Jun 2018

Bied online mee tijdens Flanders Foal Auction

Flanders Foal Auction innoveert verder. Om aan de wens van de buitenlandse markt te voldoen wordt voor de veulenveiling in Bonheiden een online biedsysteem geïntroduceerd. Luk Van Puymbroeck en Gerald Lenaerts hebben een samenwerking beklonken met het Rotterdamse bedrijf WeAuction BV.

Online bieden vanaf de computer of telefoon is niet nieuw voor hippische veilingen, maar verdiende een upgrade vanwege vertragingen tussen een online bod en de daadwerkelijke veiling. De biedingen via het online kanaal van WeAuction komen zo snel als het licht aan bij de veilingmeester, zodat de bieder online net zo snel is als een live bieder op de veiling zelf.

Flanders Foal Auction veilt veulens en embryo’s wereldwijd via drie veulenveilingen (Bolesworth, Bonheiden en Opglabbeek en twee embryoveilingen (Sharjah en Ocala). “Veel buitenlandse klanten bieden per telefoon mee, maar kunnen nu van achter hun computer aankopen doen. Dit zal drempelverlagend werken en we verwachten dat nieuwe en bestaande klanten er gebruik van zullen maken. We hebben veel vertrouwen in de expertise van WeAuction”, vertellen Gerald Lenaerts en Luk Van Puymbroeck namens Flanders Foal Auction.

WeAuction BV heeft haar sporen verdiend in de vastgoedwereld. Het online biedsysteem is verder doorontwikkeld voor gebruik in de paardenveilingen. Zo is de veilingmeester via audio online te volgen, met slechts een minimale vertraging. Daarnaast kunnen bieders realtime meebieden via de computer en mobiel. Hiervoor dient men zich wel eerst te registreren op de website van flandersfoalauction.be. Dit kan HIER.

Bekijk hier de collecties van Bolesworth Elite Auction (donderdag 14 juni)
Bekijk hier de collectie van Bonheiden (zaterdag 23 juni)

Genetisch zeer interessante veulens die nauw verwant zijn aan topsportpaarden.

Click

Blijf op de hoogte van onze veilingen

Ik ga ermee akkoord dat partijen vermeld in de privacyverklaring mijn persoonlijke gegevens verwerken en gebruiken voor de hierin vermelde doeleinden en dat ik via de door mij vermelde kanalen kan worden gecontacteerd.